Webbproduktion

SEARCH POINT erbjuder webblösningar för alla behov och branscher – allt från enklare bloggar till kompletta webbshoppar.

Vårt team av yrkeskunniga webbdesigners har många års erfarenhet av professionell webbproduktion. Att använda sig av hemsidor, bloggar och liknande nätbaserade lösningar som kommunikationsplattform är något som för oss faller sig närmast lika naturligt som att uttrycka sig i tal och skrift.


Webblösningar för alla behov

Vi vänder oss till alla typer av kunder; såväl privatpersoner som företag, stora som små.
Våra flexibla lösningar är alltid helt kundanpassade och skräddarsydda efter kundens önskemål, behov och budget.

Allt ingår i ett paket

– Ingen bindningstid
– Uppdatera innehållet själv
– Google gillar våra sidor
– Mobilvänliga sidor
– Proffsig design
– Kundanpassade lösningar

Nätbaserad kommunikation – en stark plattform

Nätbaserad kommunikation har många starka sidor och fördelar gentemot t ex det tryckta mediet, då det bl. a är lätt att uppdatera dess innehåll på ett både tids- och kostnadseffektivt vis. Sedan är det även väldigt enkelt att skräddarsy budskap efter specifika målgrupper.

Budskapet alltid i fokus

Vi utformar kundspecifika webblösningar, där tydliga budskap givetvis alltid står i fokus.
Tilltalande och intresseväckande design vägleder snabbt Era besökare till den information och det material som Ni vill förmedla.

Text & bild i samklang

Vi arbetar med ett helhetstänkande när det gäller samspelet mellan texter och bilder – ett budskap är alltid som starkast när det tas upp av flera sinnen i samklang. En väl vald bild t ex både förstärker och förtydligar innehållet i en relaterad text.

Plattformsoberoende lösningar

SEARCH POINT har lång erfarenhet av WordPress som utvecklingsplattform och har valt att arbeta med det som primärt publiceringsverktyg, men vårt team har även goda kunskaper inom bl. a HTML, PHP och ASP.NET samt CMS-system som t ex Joomla och Drupal. Vi kan därmed erbjuda ett brett spektrum av plattformar.

Från blogg till e-handel

Vi säljer inte enbart hemsidor eller bloggar utan erbjuder även mer avancerade webblösningar som t ex kompletta e-handelssystem. Och genom vårt väl utvecklade nätverk av konsulter, programmerare och övrig extern kompetens kan vi många gånger leverera skräddarsydda, webbaserade programmeringslösningar enligt våra kunders specifika önskemål.

Prova oss!

Låt oss ge dig ett designförslag och bevisa för dig att du kan få en modernt och snyggt designad hemsida, och det till ett fördelaktigt pris. Om du vill, sköter vi hela processen från att beställa domännamn till att finjustera hemsidan enligt dina önskemål. Ta kontakt med oss för att få veta mer >>>